Δωρεάν αποστολή σε όλη την Ελλάδα με αγορές άνω των 70 ευρώ!

Η Bee-Care

Ονομάζομαι Γιάννης Θεοδωρίδης και μαζί με την οικογένειά μου κατοικούμε στο Ωραιόκαστρο Θεσσαλονίκης. Έχω σπουδάσει Ποιοτικός Ελεγκτής Τροφίμων.

Η αγάπη και το μεράκι μου για τα αγνά και φυσικά προϊόντα, με ώθησαν να ασχοληθώ με την μελισσοκομία. Τα μελίσσια μας τα μεταφέρουμε σε ολόκληρη την Μακεδονία για να βγάλουν το πιο ωραίο, αγνό, φυσικό και ανεπεξέργαστο μέλι. Παράγουμε οικογενειακά όλα τα προϊόντα που μπορεί να μας δώσει μια κυψέλη και όχι μόνο: γύρη, πρόπολη, βασιλικό πολτό, κηραλοιφές, σπαθόλαδο, σαπούνι από γάλα γαιδάρας.

Κυρίαρχος και πρωταρχικός μου στόχος είναι να υπάρχει στο τραπέζι της κάθε οικογένειας ένα πλούσιο, αγνό και θρεπτικό προϊόν, όπως είναι το ελληνικό μέλι και τα παράγωγά του.

Όλα μας τα προϊόντα είναι διαθέσιμα κατόπιν τηλεφωνικής παραγγελίας. Καλέστε μας στο 6974 054 619 ή στείλτε μας μήνυμα στο giannistheodor@gmail.com

*Οι πληροφορίες του site , που προέρχονται από την διεθνή βιβλιογραφία, προορίζονται για ενημερωτικό σκοπό και σε καμία περίπτωση δεν μπορούν να αντικαταστήσουν την ιατρική γνωμάτευση. Η κατανάλωση του μελιού και των προϊόντων του, για κάποιες κατηγορίες ασθενών γίνεται πάντα σε συνεννόηση και με την σύμφωνη γνώμη του θεράποντα ιατρού.