Δωρεάν αποστολή σε όλη την Ελλάδα με αγορές άνω των 70 ευρώ!

Ο ισχυρός σύμμαχος της ομορφιάς!

Ο ισχυρός σύμμαχος της ομορφιάς!

Γεια σας Glamorous,

Άψογα χαρακτηριστικά, αρυτίδωτα πρόσωπα, μεγάλη απώλεια κιλών και άλλες υπερβολές, που ήρθαν τα τελευταία χρόνια στο προσκήνιο μέσα από την εικόνα της τέλειας γυναίκας των διαφημίσεων, μπαίνουν κάτω από το φακό της αμφισβήτησης.

H υγιής και περιποιημένη γυναίκα είναι στην επικαιρότητα και πλέον μοιάζει πολύ περισσότερο με τις καθημερινές γυναίκες.

Είναι σίγουρο πως καμία γυναίκα δεν μπορεί να ανταγωνιστεί την εικόνα μιας τέλειας ύπαρξης (η οποία, εξάλλου, δεν είναι και πραγματική). Κάθε γυναίκα όμως, μπορεί να κάνει μικρές αλλά σημαντικές βελτιώσεις στην εμφάνισή της, όχι για να μοιάσει σε κάποιαν άλλη, αλλά για να αναδείξει τον καλύτερό της εαυτό.

Εξάλλου δεν χρειάζονται ακραίες αλλαγές για να δείχνετε πιο όμορφες. Αρκεί να αναδείξετε το προσωπικό σας στυλ και να επιλέξετε φυσικά καλλυντικά περιποίησης για το πρόσωπο και το σώμα, αποφεύγοντας τα περιττά χημικά πρόσθετα, τα parabens και πολλά άλλα.

Οι ειδικοί δεν κουράζονται να επαναλαμβάνουν ότι η αντιγηραντική προστασία της επιδερμίδας, η πρόληψη δηλαδή των σημαδιών του χρόνου, είναι μια διαδικασία πολύ πιο εύκολη και σαφώς πιο οικονομική από την καταπολέμησή τους.

Μια διαχρονική συνταγή ομορφιάς που ξανακερδίζει έδαφος στις προτιμήσεις μας είναι οι κελαροιφές και οι «μαγικές» ιδιότητες τους. Ο συνδυασμός από φυσικά συστατικά, είναι ιδανικός για την ενυδάτωση, την αντιγήρανση και την ανάπλαση του δέρματος, αφού περιέχει βιταμίνες, ιχνοστοιχεία, θρεπτικές και αντιοξειδωτικές ουσίες. Κάνει θαύματα στην ξηροδερμία, τις σκασμένες φτέρνες, τα ταλαιπωρημένα χέρια και τα χείλη.

Στην προσπάθεια μας να νιώθουμε όμορφες και γοητευτικές μας βοηθάει η εταιρία Bee Care, που μας γεμίζει αυτοπεποίθηση με τα φυσικά προϊόντα της!!

 

ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΤΑΙΡΙΑ

 

Η αγάπη και το μεράκι για τα αγνά και φυσικά προϊόντα, ώθησαν τον Γιάννη Θεοδωρίδη να ασχοληθεί με την μελισσοκομία. Τα μελίσσια τους τα μεταφέρουν σε ολόκληρη την Μακεδονία για να βγάλουν το πιο ωραίο, αγνό, φυσικό και ανεπεξέργαστο μέλι. Παράγουνε οικογενειακά όλα τα προϊόντα που μπορεί να τους δώσει μια κυψέλη και όχι μόνο: γύρη, πρόπολη, βασιλικό πολτό, κηραλοιφές, σπαθόλαδο, σαπούνι από γάλα γαιδάρας.

Κυρίαρχος και πρωταρχικός στόχος τους είναι να υπάρχει στο τραπέζι της κάθε οικογένειας ένα πλούσιο, αγνό και θρεπτικό προϊόν, όπως είναι το ελληνικό μέλι και τα παράγωγά του.

Η επιμήκυνση της νεότητας αποτελεί ζητούμενο για όλους μας. Ο καθένας για τους δικούς του λόγους, όσο τα χρόνια περνούν, προσπαθεί να καθυστερήσει την γήρανση. Όμως η έκπτωση τόσο της εικόνας, όσο και των λειτουργιών και ικανοτήτων ενός ατόμου, οδηγεί συχνά στην μείωση της αυτοεκτίμησης και του βιοτικού επιπέδου.

Μεγαλώνοντας όλοι μας ανησυχούμε για τις επιπτώσεις που θα έχει στον οργανισμό μας το πέρασμα του χρόνου. Όσο είμαστε νέοι υπάρχει όπως λέμε μια βιολογική ισορροπία, δηλαδή οι αιτίες που προκαλούν το γήρας εξουδετερώνονται από τις εσωτερικές μας άμυνες, τα φυσικά μας όπλα απέναντι στα σημάδια των καιρών. Όσο όμως μεγαλώνουμε ο οργανισμός κουράζεται και καταπονείται με αποτέλεσμα κάποια στιγμή οι βιολογικές μας αντιστάσεις να εξαντλούνται. Και τότε οι δυνάμεις του γήρατος αρχίζουν να επικρατούν.

Οι δυνάμεις αυτές ονομάζονται κυρίως ελεύθερες ρίζες και είναι κάποια μικρά σωματίδια, τα οποία είναι ιδιαίτερα επιβλαβή για τα κύτταρα. Έτσι, όταν μία ελεύθερη ρίζα επιτεθεί σε ένα κύτταρο, είναι δυνατό να προκαλέσει ανεπανόρθωτη βλάβη. Είναι σαν τη σκουριά που σιγά-σιγά καταστρέφει και οξειδώνει ένα σίδερο. Οι ελεύθερες ρίζες γερνάνε τα κύτταρά μας. Πέρα όμως από τη φυσιολογική γήρανση, τα τελευταία χρόνια έχει επιστημονικά αποδειχτεί ότι οι ελεύθερες ρίζες μπορεί να αποτελούν και αιτίες αισθητικών προβλημάτων όπως η γήρανση του δέρματος, οι ρυτίδες.

Οι κυριότεροι, αλληλένδετοι λόγοι που επιφέρουν το φυσικό αυτό φαινόμενο είναι η ‘γήρανση’ των κυττάρων σε επίπεδο γονιδιακό (DNA) αλλά και λειτουργικό. Ο πρώτος παράγοντας μεταφράζεται με απλά λόγια ως γενετική αδυναμία παραγωγής ικανοποιητικής ποσότητας και ποιότητας κολλαγόνου, ενώ ο δεύτερος ως μια γενικότερη υποβάθμιση της σύστασης και λειτουργίας της ίδιας της πρωτεΐνης.

Σε κάθε περίπτωση, τα παραπάνω γεγονότα συνοδεύονται από την πρόκληση ‘οξειδωτικών’ βλαβών σε όλα τα επίπεδα κυτταρικής συνοχής, ενώ στη διαδικασία αυτή συμβάλλουν και περιβαλλοντικοί παράγοντες, όπως η ατμοσφαιρική ρύπανση, η ηλιακή ακτινοβολία, το άγχος, το κάπνισμα και η κακή διατροφή.

Βέβαια, ο οργανισμός διαθέτει αντιοξειδωτικούς μηχανισμούς άμυνας απέναντι στις ελεύθερες ρίζες, που όμως οι άμυνες αυτές δεν αρκούν και κατά συνέπεια, είναι αναγκαία η ενίσχυσή τους.

Τα αντιοξειδωτικά είναι το βασικό "όπλο" του οργανισμού μας για την πρόληψη της αύξησης και τη ρύθμιση των ελευθέρων ριζών, μιας βασικής αιτίας γήρανσης .

«Παγώστε» το χρόνο με την Bee Care Αντιγηραντική κεραλοιφή.

Αγνή κρέμα που μπορείτε να προσφέρετε στο δέρμα σας. Πρόκειται για ένα εντελώς φυσικό προϊόν, το οποίο μαλακώνει την επιδερμίδα, προστατεύει από τις εξωτερικές απώλειες και την αφυδάτωση του δέρματος. Έχει επανορθωτικές ιδιότητες: λειαίνει τις ρυτίδες, ενισχύει την ελαστικότητα και χαρίζει λάμψη στην επιδερμίδα.

Βελτιώνει το μικροανάγλυφο της επιδερμίδας και επαναφέρει την υγιή και νεανική λάμψη της επιδερμίδας. Χάρη στην ενισχυμένη σύνθεσή του αναπληρώνει την ενέργεια και ενισχύει τη ζωτικότητα των κυττάρων της επιδερμίδας.

Περιέχει μελισσοκέρι, έλαιο κάνναβης, ελαιόλαδο, έλαιο αβοκάντο, βούτυρο καριτέ, γεράνι, Βιταμίνη Ε. και αποτελεί «ασπίδα προστασίας» έναντι της περιβαλλοντολογικής μόλυνσης. Το ελαιόλαδο περιέχει πολλά αντιοξειδωτικά (βιταμίνη Ε και πολυφαινόλες), βιταμίνες και ανόργανες ουσίες. Ως εκ τούτου, αναζωογονεί το δέρμα και διεγείρει τη φυσική υγρασία του.

Η βιταμίνη Ε είναι ένα ισχυρό αντιοξειδωτικό, που απαλύνει το δέρμα και εμποδίζει την απώλεια νερού μέσω της επιδερμίδας, καταπολεμώντας την ξηρότητα. Ένα ισχυρό φυσικό αντιοξειδωτικό, προστατεύει από τις βλαβερές συνέπειες των ελεύθερων ριζών, αποτρέπει το τάγισμα των ελαίων του προϊόντος και δρα σαν μαλακτική ουσία.

Κάνει σύσφιξη στο δέρμα, έχει ιδιότητες χαλαρωτικές και προσφέρει ευεξία, χαρίζει λάμψη και ζωντάνια στο δέρμα. Είναι ιδανική για την αναζωογόνηση των ξηρών και ώριμων επιδερμίδων καθώς είναι ενυδατική, ισχυρά αντιοξειδωτική και βοηθά στην αναγέννηση των κυττάρων.

Δρα εξισορροπητικά και αντιγηραντικά στο δέρμα, διατηρεί την ελαστικότητά του και διεγείρει την αναγέννηση των κυττάρων και ταυτόχρονα επαναφέρει τη φυσική λάμψη και τη φωτεινότητα της επιδερμίδας. Ενισχύει την άμυνα του οργανισμού ενάντια στις μολύνσεις αλλά και το καθημερινό οξειδωτικό στρες που προκαλείται εξαιτίας των περιβαλλοντικών ρίπων και του καπνίσματος.

100% φυσικό προϊόν χωρίς χημικά συστατικά και πρόσθετα.

 

Τρόπος χρήσης:

Τοποθετήστε στην περιοχή του δέρματος που επιθυμείτε και απλώστε την με ελαφρύ μασάζ μέχρι να απορροφηθεί.

 

 

Bee Care ΚΕΡΑΛΟΙΦΗ ΓΙΑ ΔΕΡΜΑΤΙΚΕΣ ΠΑΘΗΣΕΙΣ

 

Το δέρμα είναι ο καθρέπτης της υγείας μας. Είναι σημαντικό να προσδιορίζουμε κάθε φορά τα μηνύματα που στέλνει στο σώμα μας για την κατάσταση υγείας μας.

Το δέρμα και η ψυχή συνδέονται σε πολλά διαφορετικά επίπεδα. Πολλές νευρικές απολήξεις καταλήγουν στο δέρμα και έτσι, καθώς το στρες ενεργοποιεί μια αλληλουχία νευρολογικών μηχανισμών, προκαλούνται δερματική ευαισθησία και αντιδράσεις.

Όπως, δηλαδή, ένας άνθρωπος μπορεί να πάθει έλκος από το πολύ στρες, ένας άλλος μπορεί να εκδηλώσει εξανθήματα ή να παρουσιάσει επιδείνωση δερματοπαθειών που ήδη είχε συνεχίζει.

Χαρακτηριστικό παράδειγμα είναι η ακμή. Το στρες διεγείρει την παραγωγή ορμονών όπως η κορτιζόλη, που μπορεί να αυξήσουν την παραγωγή σμήγματος (λίπους) στο δέρμα, με συνέπεια να «φουντώσει» η ακμή.

Υπάρχουν και άλλοι παράγοντες που επιδεινώνουν την ακμή, όπως ορμονικές διαταραχές, άγχος, μόλυνση και κακή διατροφή, εξαιτίας των οποίων παρατηρείται διαταραχή της φυσιολογικής παραγωγής σμήγματος με αποτέλεσμα την υπερβολική λιπαρότητα και την εμφάνιση ανεπιθύμητων ατελειών όπως σπυράκια στο πρόσωπο.

Αν και αντικειμενικά, είναι αδύνατο να αποφύγετε εντελώς το στρες, πρέπει να κάνετε ό,τι περνά από το χέρι σας για να ηρεμείτε, έστω και προσωρινά. Να φροντίζετε επίσης εντατικά το δέρμα σας, ακόμα κι αν νιώθετε ότι βαριέστε, μη αμελώντας την καθημερινή καλή ενυδάτωση .

Η καθημερινή, σταθερή περιποίηση με τα κατάλληλα προϊόντα είναι αυτή που θα απαλύνει τα συμπτώματα και θα σας ανακουφίσει αισθητά.

Αναδημοσίευση απο το block JUST GLAMOROUS